12 Ocak 2011 Çarşamba

GSÜ-HA haberleri sosyal paylaşım sitelerinde

Galatasaray Üniversitesi Haber Ajansı (GSÜ-HA) artık sosyal paylaşım sitelerinde de izlenebilecek.  Twitter, Facebook, Flickr ve Tumblr sitelerinde yer alan haber ve görsellerimiz ile GSÜ-HA haberleri yeni yılda daha çok izleyiciye ulaşıyor.

Haber: Cansu Güneş SEFEROĞLU

GSU-HA(İstanbul) Galatasaray Üniversitesi öğrencilerinin haberleri ve görselleri ile üniversitemizin etkinliklerini yansıtan Galatasaray Haber Ajansı (GSÜ- HA) haberlerini artık Twitter,  Flickr, Facebook ve Tumblr üzerinden de izleyebileceksiniz. Bu mecralarda GSÜ-HA’nın izleyicisi olursanız, üniversitemizle ilgili haberleri, üyesi olduğunuz sosyal paylaşım siteleri üzerinden de takip edebilir, son gelişmeleri anında öğrenebilir ve sizler de çevrenizdekileri haberdar edebilirsiniz.

Facebook’tan takip

Facebook’da hesabınız varsa veya bir Facebook hesabı açarsanız, GSÜ Haber Ajansı isimli hesabımıza ulaşabilirsiniz. Bu hesaba ulaştığınızda, KATIL düğmesini tıklayarak grup üyemiz olabilir, okulda yapılan etkinlikleri görebilir, haberlerimizle ilgili yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


Twitter’dan takip

Haberlerimizi anında öğrenmek için Twitter hesabınızda,  GSU haber ajans yazıp çıkan sayfada FOLLOW seçeneğini tıklayın.


Tumblr’dan takip

Haberlerimizi anında öğrenmek için Tumblr hesabınızda, gsuha yazıp çıkan sayfada FOLLOW seçeneğini tıklayın.


Flickr

Flickr’da yer alan resimleri görmek içinse hesap açmaya gerek yok. Linkimize tıklayarak resimleri görebilirsiniz.



GSÜ blog haber adresimizden de haberlerimizin tümüne ulaşabilirsiniz: