17 Mart 2011 Perşembe

GSÜ İletişim Fakültesi öğrencilerinin Genç Türkiye sayfası

Her hafta bir iletişim fakültesi tarafından hazırlanan Türkiye Gazetesi gençlik sayfasının bu haftaki konuğu,Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileriydi.

Haber: Dilek Aksoy

GSÜ-HA (İstanbul) “Genç Türkiye” adlı sayfayı bir süreliğine iletişim fakültesi öğrencileriyle hazırlamaya karar veren Türkiye Gazetesi’nin gençlik sayfasını bu hafta Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri hazırladı.

Hazırlanan haberlerin tasarımı için Perşembe günü, İhlas Medya Plaza’ya davet edilen öğrencilere Gençlik sayfası editörü Fatih Selek eşlik etti. Yapılan toplantıda haberlerin içeriği ve sayfa tasarımı hakkında konuşuldu. Öğrenciler yapılan toplantının ardından İhlas Medya Plaza’da bulunan İhlas Haber Ajansı, TGRT Haber Merkezi ve gazete matbaasını gezdiler.

Gazetenin gerçekleştirdiği bu etkinlik sayesinde öğrenciler gazetelerin oluşum aşamasını daha yakından görerek gelecekteki meslekleriyle ilgili önemli bilgiler edindiler. Öğrencilerin hazırladığı bu sayfa 5 Mart Cumartesi günü Türkiye Gazetesi “Genç Türkiye” sayfasında yayınlandı.

Sayfa hazırlama çalışmalarına GSÜ İletişim Fakültesi’nden Cansu Güneş Seferoğlu, Ulaş Manazoğlu,Ebru Tepeler,Yener Dayı,Dilek Aksoy ve Mehmet Akın katıldı.