20 Mart 2010 Cumartesi

Akbank’ın ödüllü kısaları GSÜ’de

Akbank 6. Kısa Film Festivali'nin ödül alan filmleri, İletişim Kulübü işbirliği ile 22 Mart Pazartesi günü saat 13:00'de Galatasaray Üniversitesi Aydın Doğan Oditoryumu'nda gösterilecek.

GSU-HA (İstanbul) Galatasaray Üniversitesi 6. Akbank Kısa Film Festivalinin ödüllü filmlerine ev sahipliği yapıyor. “30 Saniye Ara” sloganıyla 1-11 Mart 2010 tarihlerinde gerçekleşen Akbank 6.Kısa Film Festivalinin yarışmalı bölümüne başvuran 241 film arasından En İyi Kurmaca Film seçilen Anıl Dinç'in "Derin" adlı filmi ile En İyi Belgesel ödülünü alan Emre Karadaş ve Deniz Oğuzsoy'un "Duvar" adlı belgesel filmlerinin yer alacağı programda, kurmaca dalında mansiyon alan Nazlı Elif Durlu’nun "Güven Bana", Tolga Karaçelik’in "Rapunzel" ve belgesel dalında mansiyon alan Soner Yıldırım-Mehtap Köseoğlu’nun "Dönüş", Merve Kayan - Zeynep Dadak’ın "Bu Sahilde" isimli filmleri de gösterilecek.

Film gösterimleri sonrasında ise Akbank 7. Kısa Film Festivali’nin başvuru formları öğrencilere dağıtılacak. Ödüllü filmler hakkında daha ayrıntılı bilgi ve gösterimlerin yapılacağı diğer üniversiteler için http://www.akbanksanat.com/’u ziyaret edebilirsiniz.